Ouddorp - Kerkenraad van de Doopsgezinde gemeente Ouddorp: "De dreiging van verspreiding van ziekte door het corona virus maakt mensen onzeker en onrustig. Dat is natuurlijk volstrekt logisch. De snelle verspreiding, de aantallen zieken in zo korte tijd, de zeer zware belasting van onze gezondheidszorgsystemen en de situaties in andere landen leiden tot angst, zeker bij ouderen die voor sociale contacten grotendeels afhankelijk zijn van de gemeente. De kerkenraad heeft besloten alle kerkdiensten tot en met 6 april 2020 niet door te laten gaan. Wel zullen er live kerkdiensten worden uitgezonden via RTV SLOGO." Lees hieronder meer.

Vervolg

"Voor de diensten na deze datum (6 april) zal worden bekeken wat er nodig is. Houdt u alle berichtgeving hierover goed in de gaten.

RTV Slogo

"Wel zullen er live kerkdiensten worden uitgezonden via RTV SLOGO. Zoals elke zondagmorgen om 09:30 uur en zondagavond 18:30 uur. U kunt RTV SLOGO ontvangen via de volgende frequenties:

  • Ether: 105.6 FM (west) 105.9 FM (oost)
  • Kabel: 105.9 FM
  • Ziggo kanaal: 915
  • KPN: 1071

De liturgie kunt u vinden op onze website: www.doopsgezindouddorp.nl, kijk hiervoor bij 'weekbrief'. In deze liturgie kunt u ook alle actuele nieuwsberichten vinden.

"Juist nu moeten we als geloofsgemeenschap proberen om er voor elkaar te zijn, met bemoediging, met gebed en indachtig daden gaan woorden te boven, met praktische hulp en steun. Dat alles in het vertrouwen dat we ons gedragen mogen weten door de Eeuwige."