Ouddorp - Op zondag 1 maart 2020 vindt er in de Doopsgezinde Gemeente weer een bijzondere themadienst plaats. Het thema deze keer is 'Weggegooid'. "Als je iets niet meer wilt hebben, dan gooi je het weg. Of je geeft het aan iemand anders, die het wel wil hebben. Als jij nou één ding zou mogen uitkiezen wat je weg wilt gooien, wat zou dat dan zijn? Denk er goed over na, want het antwoord dat je geeft, zou je leven kunnen veranderen...." Lees hieronder meer en voel je welkom bij de themadienst in Ouddorp.

Vervolg

"Wij leven op deze aarde met een sluier van dood en verderf over ons heen. Door die sluier zien wij het leven éénzijdig en zijn we blind voor het mooie, voor het pure, voor dátgene waar het werkelijk om gaat.
Nu wil het zo zijn dat je van deze sluier af kan, waarna je de échte werkelijkheid kan zien en het licht jou kan treffen.
(En als je denkt dat deze woorden onzin zijn, dan is dat een logische gedachte, je hebt namelijk de sluier op je, waardoor je de realiteit niet onder ogen kan zien.)

Als jij van deze sluier af wilt, kies er dan voor om je oude leven weg te gooien.
Als je weggooien nou zonde vindt, kun je het ook weggeven aan iemand die het van jou wil hebben. Zijn Naam… is Jezus."

Themadienst

De themadiensten bieden ruimte voor een creatieve invulling van de dienst om te prikkelen tot nadenken. Laat jezelf verrassen! "Dit is in het bijzonder een dienst om andere mensen voor uit te nodigen." Aanvang van de dienst: 09:30 uur.