Dirksland - Op 19 februari is de aanmeldzuil bij de polikliniek van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis officieel in gebruik genomen door mevrouw Meininger. Jacqueline Leentjes, business unit manager was aanwezig bij dit bijzondere moment en overhandigde een boeket bloemen aan deze patiënt. Patiënten van de afdeling Radiologie en de poliklinieken Chirurgie, Plastische Chirurgie, KNO, Urologie en Kindergeneeskunde kunnen zich aanmelden via een aanmeldzuil. Lees hieronder verder.

Aanmeldzuil

Ook in de polikliniek in Hellevoetsluis staat een aanmeldzuil. Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis heeft gekozen om met deze zuilen te gaan werken, om de wachtrijen bij het afsprakenbureau te verkorten.

Aanmelden via de zuil is eenvoudig. Met een geldig Nederlands identiteitsbewijs meldt u zich aan. U kunt hier controleren of uw gegevens die bij het ziekenhuis bekend zijn kloppen. Vervolgens komt er een ticket met informatie over de afspraak en de route uit de zuil. De aanwezigheid van de patiënt wordt automatisch doorgegeven aan de assistente van de polikliniek waar de afspraak is. In het begin zijn vrijwilligers aanwezig om te helpen met aanmelden via de aanmeldzuil. Deze zijn zowel in de centrale hal als in de polikliniekhal te vinden.

Binnen twee maanden gaan ook de overige poliklinieken werken met de aanmeldzuilen. Het afsprakenbureau blijft bestaan. Hier kan de patiënt terecht als er wijzigingen zijn in de persoonsgegevens en bij eventuele vragen. Nieuwe patiënten melden zich altijd bij het afsprakenbureau.