Goeree-Overflakkee - Op 20 januari start Moedige Moeders Goeree-Overflakkee het nieuwe jaar met een nieuwe weerbaarheidstrainingen. De (gratis) trainingen zijn bedoelt voor iedereen die te maken heeft met verslaving in de directe omgeving. "Tevens kan de training gevolgd worden wanneer men eventuele problemen verwacht bij pubers in de toekomst. Tijdens de cursusavonden zal voldoende tijd en aandacht zijn voor spelende problematiek. In een veilige omgeving zal er een luisterend oor zijn, en ruimte voor vragen en mogelijk advies." Lees hieronder meer en bekijk de data. [Onderaan dit artikel is een update geplaatst.]

Elkaar sterker maken

"Tevens zullen er op de cursusavonden onderwerpen besproken worden die inzicht geven in verslaving en de omgang met verslaving. Met als doel de naaste sterker te maken en leren omgaan met verslaving in de directe omgeving, zoals binnen het gezin. De avonden zullen volledig anoniem zijn en onder leiding staan van twee gediplomeerde ervaringsdeskundigen."

De toegang is gratis.

Cursusdata

Maandag 20 januari 2020
Maandag 3 februari 2020
Maandag 17 februari 2020
Maandag 2 maart 2020
Maandag 16 maart 20202
Maandag 30 maart 2020

Tijd 19:30 uur-21:30 uur
Plaats Dienstencentrum, Doetinchemsestraat Middelharnis

Aanmelden

Aanmelden graag via dit contactformulier of via de hulptelefoon: 06 25 29 50 21 (bereikbaar van 10.00-22.00 uur) of via de mail: info@moedigemoedersgo.nl.

[Update 31 dec 2019]

"Helaas ondervinden wij bij Moedige Moeders een probleem met de website en het contactformulier. Inschrijven voor de weerbaarheidstraining via het contactformulier is momenteel niet mogelijk. In plaats van aanmelden via het contactformulier, graag aanmelden via het emailadres info@moedigemoedersgo.nl."