Sommelsdijk - Kerstdiner Flakkee organiseerde op 26 december 2019, Tweede Kerstdag, een 3-gangen Kerstdiner in Sport-en Recreatiecentrum De Staver in Sommelsdijk. Dit feestelijke diner was toegankelijk voor alle inwoners van Goeree-Overflakkee: jong, oud, alleenstaand, met of zonder gezin, kerkelijk betrokken of niet. Iedereen was, voor een minimale bijdrage dankzij de gulheid van veel lokale ondernemers, warm welkom. Organisatie: "De opkomst was groot: meer dan 200 mensen gaven zich op en de giften waren bijna niet te tellen. Kortom: een zeer geslaagd evenement, waarvan de gasten zeiden: '...volgend jaar weer hoor!'" Lees hieronder meer en bekijk de foto's.

De organisatie was en bleef tijdens de zeer drukke avond enthousiast: "We zijn zo blij met alle giften. Al die lokale ondernemers die zich hebben ingezet en spullen kwamen brengen of geldelijke donaties deden; echt bijzonder! Stichting SRGO stelde gratis de locatie (het Prieel van De Staver) beschikbaar (ook het personeel werkte vrijwillig!) en stichting Goed voor Goed hielp ons bij de organisatie en stelde o.a. busjes beschikbaar voor mensen die geen vervoer hebben! Ook de vele vrijwilligers die ons hebben geholpen om alles klaar te zetten en te serveren, de sfeer was onderling ook gemoedelijk en gezellig!"

De inloop van het 3-gangen Kerstdiner in De Staver was 's middags, vanaf 15:00 uur. De eerste gasten namen hun plekje aan de mooi gedekte tafels in. Het diner startte officieel vanaf 16:00 uur met een heerlijk voorgerechtje. Het hoofdgerecht was een groot buffet met veel keus, daarna nog een heerlijk dessert en een kop koffie met bonbon toe. "We voelden ons verwent en ik heb echt heerlijk gegeten. We gaan voldaan naar huis!, zei één van de gasten na afloop.

Bekijk HIER Facebookpagina Kerstdiner Flakkee