Goeree-Overflakkee - Met Kerst voor de deur pakken de "Goeree-Overflakkee Runners" van team 158 uw boodschappen in en dat doen we in twee supermarkten. Op 21, 23 en 24 december 2019 staan deelnemers van de Roparun klaar bij de Plus in Middelharnis en in de Albert Heijn in Sommelsdijk om, wanneer klanten dat willen, de boodschappentassen helpen in te pakken. Klanten mogen daarvoor, geheel vrijblijvend, een donatie in één van de collectebussen stoppen. "Het lijkt bijna traditie geworden voor de Goeree-Overflakkee Runners, al jaren staan zij voor kerst klaar om u te helpen met het inpakken van de boodschappen." Lees hieronder meer.

Vervolg

Het geld dat wordt opgehaald gaat naar de goede doelen van de Roparun. Deze goede doelen houden zich bezig met de palliatieve zorg van mensen met kanker.

Maak selfie

"Tijdens het inpakken van de boodschappen is onze mascotte ‘de Roparunner’ soms ook aanwezig! Weet jij onze mascotte te spotten? Maak dan een leuke selfie en plaats deze op onze Facebook, dan maak jij kans op een heerlijke verrassing! Het Roparunteam wenst iedereen prettige feestdagen en een gezond 2020 toe!