Goeree-Overflakkee - Basisteam Haringvliet van politie doet verslag: "Afgelopen nacht mochten wij van de "overkant" bijstand leveren aan ploeg Goeree-overflakkee. Wat een aardige mensen wonen daar. Want wat ons nou overkwam...." Lees hieronder het hele verhaal.

Vervolg

"De meldkamer stuurde ons naar een bouwterrein, want de beveiliging had iemand door de camera zien lopen. Wij met gierende banden allerlei dorpen doorgecrosst om bij het bouwterrein aan te komen. Wij het terrein op, maar gezien de combinatie regen, heel veel regen, blubber en mijn geringe lengte zat ik al snel tot mijn nek onder de blubber. Na een zoekslag bleek de persoon niet meer aanwezig te zijn. Dus al mopperend verliet ik het bouwterrein. Geen boef, maar wel onder de bagger.

U merkt het al het leven van een politieagent gaat niet over rozen.

Nog voordat wij het dorp uit waren, werden wij weer gebeld. Bleek er een communicatie fout te zijn geweest tussen de meldkamers. Jaja ook bij ons gaat er wel eens wat mis.
De persoon bleek iets verderop een bouwkeet te hebben betreden. Dus wederom met gierende banden terug. Na diverse keten te hebben geprobeerd kwam ik bij een keet aan waarvan de deur niet op slot zat. Toen ik de deur openende stond de meneer strak achter de deur. Uiteraard om mij van harte welkom te heten dat snapt u zelf natuurlijk wel. Nadat ik de deur weer dicht gooide maakte ik mij kenbaar als politie en als hij niet zijn handen zou laten zien dat ik dan geweld zou gebruiken. Of woorden die er op lijken, laten we het voor het gemak daar maar op houden. Toen ik de deur weer opende zag ik dat de meneer in ieder geval de opdracht snapte, want ik heb iemand zich nog nooit zo lang zien maken.

Dus nu met een glimlach met 1 boef en nog steeds onder de bagger naar politiebureau Spijkenisse.

Oh ja, even voor de collega's van bureau Spijkenisse, onze excuses voor de bagger die wij achtergelaten hebben in de wacht. We hebben gevraagd waar de bezem stond maar dat hoefde niet. Ze hebben denk ik niet gezien wat een bende het was.

Dus voor de derde keer met gierende banden weg, maar nu om het voor te zijn dat ze zouden zien wat de bende was.

Goeree-overflakkee bedankt voor de gastvrijheid en tot de volgende...."