Dirksland - Op 14 december 2019 kun je in Dirksland, net als vorig jaar, weer een hele lange lichtjesstoet tegen komen. Je kunt ook meedoen! Het is de lichtjestocht voor de Vrienden van Sophia. "Met deze lichtjestocht voor Sophia willen we weer samen met alle kinderen uit Dirksland en omstreken, geld inzamelen om hun te steunen. Alle kinderen die met deze tocht meelopen kunnen zich laten sponseren. De sponsorformulieren worden uitgedeeld door de scholen en kinderdagverblijven in Dirksland." Lees hieronder meer en bekijk de video.

Meeedoen

Meedoen mag ook als je buiten Dirksland woont. Dan kun je een mail sturen naar jeugdwerk@svik.nl . Via deze weg krijg je een sponsorformulier gemaild en kunnen de kinderen op zoek gaan naar sponsoren. Natuurlijk kun je ook een leuke actie starten, bijvoorbeeld statiegeldflessen verzamelen of cakejes verkopen om daar geld mee op te halen.

Lichtjesloop

De lichtjesloop start om 18.30 uur vanuit de Victoriahal aan de Phhoofjesweg in Dirksland. Op het startpunt krijgen de kinderen die meelopen een lampionnenstokje. Verzamelen voor de lampionnenoptocht kan vanaf 18.00 uur in de Victoriahal. De lampion voor aan het stokje kan thuis gemaakt worden. Via donderstaande video kun je ideeën opdoen.

Sponsorgelden

Nadien kunnen de kinderen het geld gaan innen bij de sponsoren en inleveren op school of overmaken naar de SVIK. Info hierover kunt u vragen via info@svik.nl Dit kan tot 21 december. Natuurlijk mag het opgehaalde geld ook tijdens de lichtjestocht ingeleverd worden.

Begeleiding

Om de stoet zo veilig te laten verlopen zijn we op zoek naar volwassenen om de tocht te begeleiden. Als u een handje mee wilt helpen dan kunt u zich opgeven via jeugdwerk@svik.nl

Doe mee!

Lopen jullie ook mee voor de kinderen in het Sophia? Wilt u als bedrijf of individueel ook iets schenken aan dit initiatief dan kunt u contact opnemen via jeugdwerk@svik.nl