Regio - Heeft u een juridisch probleem en zou u hier graag advies over willen? Het recht is iets waar u (vaak onwetend) veel mee te maken hebt in uw dagelijks leven. Zo kunt u zich afvragen of u zomaar mag worden ontslagen of hoe zit het als uw ex-partner zich niet aan de afspraken uit het echtscheidingsconvenant houdt. De medewerkers van Rechtswinkel Goeree-Overflakkee, ambitieuze universitaire rechtenstudenten die het eerste jaar van de bachelor hebben afgerond, helpen u graag met juridische vragen of onduidelijkheden. Lees hieronder verder.

Iedere vrijdagavond heeft Rechtswinkel Goeree-Overflakkee een gratis juridisch inloopspreekuur van 19:30 tot 21:00 op een van de drie locaties. De Rechtswinkel heeft locaties in Middelharnis, Oude-Tonge en Numansdorp. Hier bent u zonder afspraak van harte welkom met al uw juridische vragen.

Vervolg

Tijdens het inloopspreekuur zullen twee medewerkers van de Rechtswinkel u te woord staan, waarna zij een gratis juridisch advies voor u schrijven die u binnen twee weken per post of e-mail zult ontvangen. Op onze website www.rechtswinkelgo.nl kunt u een rooster vinden met een overzicht wanneer en op welke locatie er spreekuur is.

De Rechtswinkel Goeree-Overflakkee is een stichting die wordt gerund door rechtenstudenten. Zij doen dit op vrijwillige basis en passen op deze manier de geleerde theorie in praktijk toe. Bent u geïnteresseerd of wil u meer informatie? Neem dan eens een kijkje op de website of volg Rechtswinkel Goeree-Overflakkee op Facebook. Regelmatig worden hier nieuwe artikelen geplaatst met informatie over het werk van de Rechtswinkel of relevante juridische informatie en tips.

Ook zijn wij per direct op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers die Rechtswinkel Goeree-Overflakkee willen komen versterken. Wij verwachten dat je één à twee keer per twee maanden beschikbaar bent op vrijdagavond van 19:30-21:00 om een inloopspreekuur te draaien in Numansdorp, Middelharnis of Oude-Tonge. Daarnaast woon je iedere tweede vrijdag de gezamenlijke vergadering met alle vrijwilligers bij van 18:30-19:00 in Oude-Tonge.

Ambitieuze universitaire rechtenstudenten die het eerste jaar van de bachelor hebben afgerond en graag juridische ervaring op willen doen kunnen een mail sturen naar info@rechtswinkelgo.nl.