Ooltgensplaat - Op donderdag 7 november 21019 is er een Diabetes Café over voeding in Ooltgensplaat. "Al die verhalen en goed bedoelde adviezen over voeding: waar moet je nu echt op letten? Moet je heel anders gaan eten en hoe zorg je dat eten leuk blijft? In samenwerking met Diabetes Vereniging Nederland nodigt Zorggroep Haringvliet u van harte uit voor het Diabetes Café." Toegang is gratis en voor koffie en thee wordt gezorgd. Lees hieronder meer.

"Tijdens dit diabetescafé staan we stil bij de invloed van voeding op je bloedglucosewaarden en wat je kunt doen om zo goed mogelijke bloedglucosewaarden te bereiken met voeding. Willie Bennik vertelt er meer over. Ga naar huis met tips en informatie waar je wat aan hebt!

Het diabetescafé over voeding is een informatieve bijeenkomst voor en door mensen die iets met diabetes te maken hebben. Dé ontmoetingsplek om ideeën, informatie en ervaringen uit te wisselen.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats in Gezondheidscentrum Ooltgensplaat bij Huisartsenpraktijk Boom & Driece aan de Langeweg 27 in Ooltgensplaat. Inloop vanaf 19:15 uur. Gastspreker Willie Bennik. Toegang is gratis en voor koffie en thee wordt gezorgd.