Ouddorp - Op 22 oktober 2019, om 10:00 uur opent De Boei haar deuren aan de Overkant, Dijkstelweg 33 te Ouddorp. De Boei is het inloophuis op Goeree-Overflakkee voor mensen met kanker, hun naasten of nabestaanden. De aanvang van de lezing is 13:00 uur en de middag duurt tot ongeveer 15:30 (met pauze). Ria Lagendijk (fysiotherapeute en oedeem therapeute), zal een presentatie geven over de impact van kanker, oedeembehandeling en oncologische revalidatie. Lees hieronder meer en voel je welkom!

Fysiotherapie Lagendijk, Therapie & Bewegingscentrum Goeree, is aangesloten bij het Netwerk Oncologie Goeree-Overflakkee. Dit Netwerk bestaat uit zorgverleners die samenwerken in de eerstelijns zorg op Goeree-Overflakkee. "Door deze samenwerking kan er vanuit verschillende invalshoeken naar de cliënt worden gekeken. Denk hierbij aan vermoeidheid, pijn, oedeem vorming, voeding, hulpmiddelen en psychische problemen."

Recensies

De gastvrouwen verwelkomen u met een kopje koffie of thee en een versnapering. Enkele quotes van gasten:

  • “Wat vond ik het eng om die drempel te nemen het inloophuis te bezoeken, maar wat ben ik blij dat ik het heb gedaan, een warme deken, niks kommer en kwel.”
  • “Tuurlijk vertellen lotgenoten hun verhaal en luisteren wij met respect naar elkaar, let wel we praten over van alles, leren van elkaar, lachen met elkaar, plagen zelfs elkaar, zo vertrouwd is het in de Boei.”

Vervoer

Is de afstand naar Ouddorp een probleem of het reizen met het Openbaar Vervoer een obstakel voor u dan kunt u gebruik maken van de gratis chauffeursdienst. Graag bellen naar tel. 06 22 111 572 of via de mail: info@deBoeigo.nl.