Middelharnis - Stichting ZIJN: "Graag willen wij mantelzorgers op Goeree-Overflakkee uitnodigen voor het mantelzorgcafé van donderdag 31 oktober 2019 in de foyer van het Diekhuus. Deze middag is Jaap Peeman bij ons te gast. Jaap fotografeert sinds 1976 de mens in hun alledaagse doen en laten." Lees hieronder meer.

Jaap Peeman

In zijn reportages kiest Jaap voor "dicht-bij-huis", zoals Boer Bouterse van de dijk, in het dorp, en het leven in het verzorgingshuis De Goede Ree. Ook fotografeerde hij een serie 'Echt Thuis', over zijn tante Klaasje van bijna 100 jaar.

Zijn specifiek aandachtsvelden zijn portret, Flakkeese landschap, vakanties in Frankrijk en reportages. Jaap Peeman is lid van de landelijke bekende Fotoclub ’’de Rarekiek’’ in Sommelsdijk. In 2000 is hij overgestapt op het digitaal fotograferen. Jaap doet mee met diverse Foto Exposities en met buitenlandse foto Salons. Ook in diverse media staat regelmatig een foto van Jaap.

Mantelzorgers welkom

Bent u (pas) mantelzorger en wilt u eens komen kijken? "U bent van harte welkom. Iedere laatste donderdag van de maand komen we bij elkaar in het Diekhuus. Ons programma is afwisselend creatief, recreatief, educatief of actief. Wij hopen u te ontmoeten op deze middag, mede ter ondersteuning van uw taak als mantelzorger."

U bent allen van harte welkom in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Aanvang is om 13.30 uur en het café zal rond 15.30 uur afgelopen zijn. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Graag opgeven indien u aanwezig wilt zijn, via de mail m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch: 0187-483366, toets 2.

Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee.
Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren wij maandelijks het mantelzorgcafé. De volgende bijeenkomst is op 28 nov., 30 jan. en 27 februari.