Middelharnis - 'Moedige Moeders Goeree-Overflakkee' is weer gestart met het houden van ondersteuningsavonden. "Deze avonden worden goed bezocht, er blijkt behoefte aan te zijn." Maandag 7 oktober 2019 is er weer een avond waarop iedereen weer hartelijk welkom is. De avonden zijn bedoeld voor mensen die in hun directe omgeving te maken hebben met verslavingsproblematiek, in welke vorm dan ook. Het kan gaan om alcohol, drugs, gamen, sex en iedere andere vorm van verslaving. De avonden zijn bedoeld als steun in de rug, een stukje zorg voor degenen die om de verslaafden heen staan. Lees hieronder meer en voel je welkom.

Ondersteuningsavonden MMGO

Moedige Moeders: "Tijdens de avonden is er ruimte om uw verhaal te doen, het stellen van vragen, het krijgen van tips en mogelijk advies. Maar bovenal is de avond bedoeld als een plek waar u een luisterend oor vindt. Een plek waar u in een veilige omgeving, anoniem uw verhaal mag delen."

De avonden worden begeleid door twee gediplomeerde medewerkers van Moedige Moeders, beiden ook ervaringsdeskundige. De avonden zullen twee keer per maand plaatsvinden in het Wijkcentrum, Doetichemsestraat 27, Middelharnis. Van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Agenda

Maandag 7 oktober Donderdag 24 oktober. Aanmelden mag, maar is niet nodig.

Toegang gratis

De toegang is gratis en er staat een kop koffie of thee voor u klaar. "Jong en oud: voel je welkom!"

Meer informatie kunt u vinden op de website www.moedigemoedersgo.nl