Middelharnis – In de bibliotheek van Middelharnis start op maandag 7 oktober 2019 het Leescafé. "Iedereen die moeite heeft met het lezen in het Nederlands is van harte welkom! Samen lezen is leuk!" De deelnemers worden voorgelezen door de vrijwilligers van de Bibliotheek. De verhalen komen uit boeken met korte zinnen en korte hoofdstukken en in eenvoudige woorden. Lees hieronder meer.

Samen lezen is leuk!

Ontspannen de krant lezen of heerlijk wegdromen bij een mooi verhaal. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom start de Bibliotheek met het Leescafé. Het Leescafé is er voor iedereen die moeite heeft met het lezen van de Nederlandse taal, maar wel graag wil genieten van mooie verhalen. Bij het Leescafé ontdek je leesplezier!

De deelnemers worden voorgelezen door de vrijwilligers van de Bibliotheek. De verhalen komen uit boeken met korte zinnen en korte hoofdstukken en in eenvoudige woorden. Zo kan iedereen meelezen en genieten van het verhaal. Er wordt voorgelezen uit spannende boeken, maar er zijn ook romantische verhalen en bijvoorbeeld verhalen over de geschiedenis.

Wil je genieten van mooie verhalen en ontdekken hoe leuk lezen kan zijn? Maar vind je lezen lastig? Ben je ouder dan 18 jaar? Kom dan naar het Leescafé in de Bibliotheek van Middelharnis.

DigiTaalhuis

Het Leescafé is een activiteit van het DigiTaalhuis. Het DigiTaalhuis is een samenwerkingsverband van verschillende partijen die zich inzetten voor het vergroten van de Basisvaardigheden en daarmee de zelfredzaamheid van de inwoners van Goeree-Overflakkee.

Bibliotheek Middelharnis | Kerkepad 11 | maandag 7 oktober | van 9.30 - 11.00 uur | Deelname is gratis


Beter Nederlands leren of omgaan met je computer? Ga voor informatie en advies naar het DigiTaalhuis!
Openingstijden van het DigiTaalhuis:
Dinsdag van 10.00-12.00 uur
Donderdag van 13.00-15.00 uur.
Iedere eerste zaterdag van de maand van 10.00-12.00 uur.