Ouddorp - Het verlengen van je rijbewijs, hoe werkt dat? Welke invloed heeft diabetes op je ogen? Zorggroep Haringvliet: "Het diabetescafé over rijbewijskeuring (verlengen van je rijbewijs) en ogen, dat wij in samenwerking met Diabetes Vereniging Nederland organiseren, is een informatieve bijeenkomst voor en door mensen die iets met diabetes te maken hebben. Dé ontmoetingsplek om ideeën, informatie en ervaringen uit te wisselen." Lees hieronder meer.

En wat komt er allemaal kijken bij de aanvraag van een (nieuw) rijbewijs of verlenging van je rijbewijs? Het rijden zelf of het aanvragen of verlengen van je rijbewijs vraagt bijzondere aandacht. Hoe regel je de aanvraag? Welke vragen moet je over je diabetes invullen in de Gezondheidsverklaring? Is een ogentest bij elke verlenging nu wel of niet nodig? Hoe kun je goed voorbereid op weg gaan?

Als je diabetes hebt, kun je problemen krijgen met je ogen. Hoe zit dat precies, welke oogproblemen zijn er en wat zijn de risico’s? Jeroen Doorenbos, trainer vertelt er meer over.

Praktische informatie
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 19 september 2019 van 13.30 – 15.30 uur in “De Overkant”, Dijkstelweg 33, Ouddorp. Inloop vanaf 13.15 uur. Koffie en thee zijn gratis.

Aanmelden
Aanmelden (gewenst) kan via deze link (per mail) bij Hans de Rooij. Hier kun je ook terecht voor meer informatie. "Zonder aanmelding vooraf bent u ook van harte welkom!"