10 september 2019, Sommelsdijk - Kees Witte, ambassadeur van KiKa Goeree-Overflakkee is er nog vol van: "Het was weer gezellig zaterdagavond in het prieel van recreatiecentrum de Staver in Sommelsdijk. En dat allemaal voor KiKa (Kinderen Kankervrij). Er is ruim 3000,00 euro bij elkaar gespeeld én er zijn prachtige prijzen gewonnen!" Lees hieronder meer.

Kees Witte: "Want het is niet zomaar een bingo, alle opbrengsten van deze avond gingen naar het goede doel! Er waren wederom weer vele mooie prijzen te winnen, deze prijzen waren allemaal beschikbaar gesteld door het bedrijfsleven op Goeree-Overflakkee, dat weer helemaal Kika-oranje is gekleurd,” vertelt Kika Kees. Naast de tien standaard ronden hadden we deze keer 2 superronden verteld KiKa-Kees, de eerste superronde was een prachtige meisjesfiets beschikbaar gesteld door restaurant Akershoek uit Ouddorp en deze fiets is gewonnen door Mevr. Anneke van de Vlugt uit Dirksland en de 2e superronden een midweek Landall Greenparks is gewonnen door Mevr. Corrie Stuiver uit Stad aan t`Haringvliet

We hebben met deze bingo een prachtig bedrag opgehaald. Er is namelijk €3141,40 bij elkaar gespeeld, vertelt Witte trots. “Ik wil graag recreatiecentrum bedanken voor de gastvrijheid, alle sponsoren bedanken voor de hun bijdrage aan deze KiKa-bingo. We zijn een klein eiland maar met grote daden: Geweldig! Bedankt namens KiKa en de kinderen voor wie we het doen!"