Den Bommel - De jeugd laat het voetbalveld van v.v. Den Bommel donderdagavond 29 augustus 2019 rondom de Panakooi in een grote krottenwijk veranderen. Samenwerkende jeugdorganisaties organiseren ‘Nacht Zonder Dak’, waarbij jongeren in zelfgebouwde hutten van karton en plastic de nacht door gaan brengen. "Met deze actie halen ze geld op voor straatjongeren in Bolivia, Kenia en India, die hun nacht altijd op deze manier moeten doorbrengen." Lees hieronder meer.

Nacht Zonder Dak

De actie Nacht Zonder Dak is een initiatief van de Christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie Tear. De opbrengst van deze actie is bestemd voor projecten die Tear steunt in Bolivia, Kenia en India. Deze projecten helpen straatjongeren een toekomst op te bouwen door het geven van onderdak, begeleiding en onderwijs.

Tijdens de Nacht Zonder Dak kunnen de deelnemers genieten van een afwisselend programma. Door de Nacht Zonder Dak hebben jongeren de mogelijkheid om daadwerkelijk iets te doen voor leeftijdsgenoten die dagelijks op straat leven.

Meedoen?

Jongeren die mee willen doen, kunnen zich opgeven bij Ariëtte Hage, via tel. 06 51015649 of bij Marieke Ras, via tel, 06 51748649 of bij Caroline Kuiper, via tel. 06 41357691.