Goeree-Overflakkee - Muziekgebouw Goeree-Overflakkee biedt ouders en verzorgers van de allerjongsten de mogelijkheid al vroeg kennis te maken met muziek via 'Ouder-/kind cursussen'. De 'Muziek met dreumes en peuter' cursussen starten vanaf 2 september 2019 op maar liefst 3 plaatsen. Namelijk in Ouddorp, Middelharnis én Ooltgensplaat. Op elke plaats is de cursus 's morgens van 09:30 tot 10:15 uur. Lees hieronder meer.

Muziek met dreumes en peuter

Muziekgebouw GO: "Ouders/verzorgers zijn van harte welkom om, met hun (oppas-) en/of (klein-)kind samen, plezier in muziek te beleven. Het gaat om een cursus die resp. 6 weken duurt, waarbij de kinderen muziek maken met ritme-instrumenten en andere materialen, bewegen op muziek, zingen en luisteren naar bekende en nieuwe liedjes. Op deze manier wordt uw kind op alle ontwikkelingsgebieden gestimuleerd. Na de 6 weken is er een inhaalles, voor het geval u een les zou moeten missen, en na de vakantie start er wederom een nieuw lesblok met nieuwe liedjes passend bij het jaargetijde.

Korting is mogelijk voor kinderen die gebruik maken van opvang bij Kibeo. Docente Angelique de Boer (LIEK van muzLIEKtiviteiten) heeft sinds 2010 diverse muziekprojecten voor jonge kinderen gedaan, waaronder Muziek met Peuters."

Voor meer informatie zie Muziekgebouwgo.nl/muziek-met-peuters.