Middelharnis - Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen op 30 augustus, 27 september en 25 oktober 2019 in Wijkcentrum Middelharnis, Doetinchemsestraat 27 medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. Hiervoor moet een afspraak gemaakt worden met de arts, lees hieronder meer.

Afspraak maken

Een afspraak maken met de arts kan via Regelzorg Rijbewijskeuringen. Telefonisch: 088 23 23 300. Zelf een datum plannen kan via deze link naar de website. Voordat u een afspraak maakt koopt u eerst een Gezondheidsverklaring. Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp met uw DigiD via deze link naar mijn.cbr.nl. Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten of Regelzorg. U beantwoordt de vragen en stuurt de verklaring naar het CBR. Binnen een paar weken krijgt u dan het Keuringsverslag dat de arts moet invullen.

Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen €40,00. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief €60,00. Bent u gezond, koopt u een digitaal formulier en kunt u snel een afspraak maken bij de keuringsarts dan is uw nieuwe rijbewijs snel geregeld. Is dit niet het geval dan kan het maximaal 3 of 4 maanden duren. Maak op tijd de afspraak.