18 juni 2019, Goeree-Overflakkee - Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta biedt diverse cursussen, interessante lezingen en leuke activiteiten aan. Binnenkort is er weer veel te leren en beleven, zoals de Summerschool Take off!. Maar je kunt je natuurlijk ook aansluiten bij de Leesgroep of het Digitaal oefencafé. Lees hieronder meer.

Lezers gezocht!
Houd je van lezen en vind je het leuk om over de gelezen boeken te praten? Dan is een leesgroep iets voor jou! Een leesgroep is er voor fanatieke lezers, maar ook voor mensen die een stok achter de deur nodig hebben om aan een goed boek toe te komen. Het met elkaar bespreken van boeken is gezellig en geeft veel meer inzicht in de boeken die je gelezen hebt.
Het nieuwe leesseizoen start in september. Er zijn een aantal plekken vrij voor nieuwe leden!
Wil je meer informatie of heb je interesse om aan te sluiten bij een Leesgroep? Stuur een email naar Lindsay Pelt via lpelt@bzhd.nl of neem contact op met de Bibliotheek bij jou in de buurt.

Digitaal oefencafé
Iedere vrijdagochtend kun je tussen 10.00 en 11.30 uur terecht bij het Digitaal Oefencafé in bibliotheek Middelharnis. Je kunt hier terecht met al je vragen op digitaal gebied: van het installeren van een programma tot het sturen van een email. Maar ook als je gezellig met iemand een spelletje wilt spelen op de tablet of laptop of vragen hebt over het rubriceren van foto's op je computer. Daarnaast kunnen cursisten van de cursus Klik&Tik het Digitaal Oefencafé gebruiken om extra te oefenen. Er is altijd iemand aanwezig om je een stapje verder te helpen.
Bibliotheek Middelharnis | iedere donderdag van 13.30 – 15.00 uur | toegang gratis

Summerschool Take off!
Are you ready for take off? Ga deze zomervakantie met de bieb de wereld rond. Je kunt maar liefst vier weken lang in de Bibliotheek terecht voor mega leuke workshops en activiteiten. Tijdens de Take off, op zaterdag 27 juli, krijg je alvast een feestelijk voorproefje!
Summerschool is voor iedereen tussen de 6 en 12 jaar oud. Houd www.bzhd.nl de komende tijd in de gaten voor alle activiteiten! Eén ding kunnen je vast verklappen: het wordt een te gekke reis!
Bibliotheek Middelharnis | Take off Zaterdag 27 juli 10.00 – 12.00 uur | Toegang gratis

En verder:
Voorlezen
Iedere woensdagmiddag wordt er voor kinderen voorlezen in de bibliotheek.
Iedere woensdag om 15.00 uur | toegang gratis | Bibliotheek Middelharnis | www.bzhd.nl

Digitaal oefencafé
Je kunt hier terecht met al je vragen op digitaal gebied.
Iedere vrijdag van 10.00 – 11.30 uur | toegang gratis | Bibliotheek Middelharnis | www.bzhd.nl