12 juni 2019, Goeree-Overflakkee - RTV Slogo (Stichting Lokale omroep Goeree-Overflakkee) heeft wekelijks nieuwe programma's in de uitzending. Geniet mee van de Flakkeese verhalen, reportages met programma's als: "'t eiland Actueel", "Sport Lokaal TV" en "Streekevenementen". Lees hieronder meer en bekijk de juiste frequenties voor de lokale Radio en TV.

Nieuwe TV uitzendingen RTV Slogo

  • ’t Eiland Actueel - Uitreiking cheques 8e Tulpenwandeltocht: De wandeltocht vond 20 april jongstleden plaats toen de tulpen in volle bloei stonden. Met 4 wandelroutes, 1 fiets- en scootmobielroute, maar liefst 2033 deelnemers, 1.000 bossen tulpen, 900 pannenkoeken uit Stad, 58 vrijwilligers en bijna 40 sponsoren was het een zeer geslaagd, zonnig en muzikaal evenement. Dinsdagavond 21 mei vond de uitreiking van de cheques aan de goede doelen van de Tulpenwandeltocht plaats in het inmiddels vertrouwde en schitterende gebouw ‘De Doele’ in Sommelsdijk. Het was een gezellige drukte met sponsoren, bestuurders, vrijwilligers, mensen van de pers en vertegenwoordigers van een aantal stempelposten. RTV SLOGO was bij de uitreiking aanwezig en maakte een reportage.
  • Streekevenementen – Bijbelverhalen in het Zand: De vakantie periode is weer in aantocht en gaan veel eilandbewoners zich al orienteren op evenementen buiten de streek. De bijbel verhalen in het zand in Elburg is er een van. De Bijbelse Zandverhalen is de grootste expositie met zandfiguren ter wereld. Doordat de expositie binnen staat, kunnen de sculpturen wel jaren blijven staan. Het tv team van RTV SLOGO maakte er een korte reportage van.
  • ’t Eiland Actueel – Opendag Geusjes Stee: Zaterdag 26 mei 2018 organiseerde Zorgboerderij Geusje’s Stee een Open Dag en Markt. Er was een rommelmarkt, verkoop van zelfgemaakte cadeautjes, cake, taart en voor de kinderen waren er ook diverse activiteiten. RTV SLOGO ging een kijkje nemen op de zorgboerderij.
  • Streekevenementen – Flakkeese Dagen – deel 8 – GoldFish: De Flakkeese Dagen zijn al járen het grootste festival op Goeree-Overflakkee met muziek van eigen bodem, lekker eten en boordenvol gezelligheid. Ook dit jaar worden de Flakkeese Dagen gewoon weer georganiseerd en met 30 jaar het langst bestaande en bekendste jaarlijkse popfestival op het eiland. In 1989 voor het eerst gehouden op een vrijdagavond in het toenmalige Jailhouse-gebouwtje met 7 bands en 125 bezoekers, vandaag de dag een tweedaags festival in twee tenten met bijna 30 acts en goed voor 2500 bezoekers. Deze week ziet u laatste deel van onze registratie en kijken en luisteren we naar het optreden van GoldFiss
  • Blik op Goeree-Overflakkee – deel 65: In de serie “Blik op Goeree Overflakkee” rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen en kunt u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.

De vaste programma’s bij RTV Slogo

*De Huiskamer van Flakkee: Elke week ontvangt, vanuit locatie het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk, Presentatrice Andrea Stribos weer nieuwe gasten. Deze week is Berend Jan Bruggeman te gast in de huiskamer en hij komt alles vertellen over zijn werk als Wethouder van de Gemeente Goeree-Overflakkee. Kijk voor meer informatie ook op huiskamervanflakkee.nl. De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

Programma’s in de uitzending

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volgen

Volg ons op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo