Dirksland - Woensdagmiddag 12 juni 2019 kun je mee "slootje struinen". IVN, afdeling Goeree-Overflakkee organiseert dan een heuse watersafari. "Met schepnetjes, emmers, loeppotjes en zoekkaarten gaan we kijken welke beestjes er allemaal in de sloot leven. En onderzoeken we wat dat betekent over de gezondheid van de sloot." De middag vindt plaats in Dirksland aan de Haveloozeweg en is geschikt voor kinderen van groep 3 t/m 8. Lees hieronder meer en geef je op (vooraf opgeven is verplicht).

Aanmelden

Aanvang 13:00 tot 14:30 uur. Bij voldoende belangstelling wordt er een tweede excursie gehouden van 14.30 tot 16.00 uur. Mede dankzij een bijdrage van Dorpsraad Dirksland zijn aan de middag geen kosten verbonden en krijgen alle kinderen na afloop een schepnetje en een loeppotje mee.

Vooraf opgeven is verplicht. Dit kan bij Eleonor Vroegindeweij, via rtsvroeg@kpnplanet.nl onder vermelding van je naam, leeftijd en woonplaats.

IVN, Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid, is een landelijke organisatie met 170 afdelingen, waaronder IVN Goeree-Overflakkee. Wij organiseren onder meer natuurexcursies, kindernatuuractiviteiten en hebben iedere maand een ledenactiviteit.

Meer informatie is te vinden onder deze link of neem contact op via deze link naar de mail.