Regio - Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta biedt diverse cursussen, interessante lezingen en leuke activiteiten aan. Binnenkort is er bij de VakantieBieb veel te leren en beleven, lees hieronder snel verder. Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta is gesloten op Eerste en Tweede Pinksterdag, zondag 9 en maandag 10 juni 2019.

VakantieBieb
Door te lezen kom je tot rust. Je hartslag vertraagt, je spierspanning neemt af, je stressniveau daalt. De app van de VakantieBieb maakt het nog makkelijker om tijdens de zomermaanden even helemaal uit te checken. Deze gratis app is hét zomercadeautje van de bibliotheek en opent op 1 juni voor jeugd en 1 juli komen hier de e-books voor volwassenen bij. Met ruim 50 titels in de VakantieBieb is er voor elk wat wils. Voor de jeugd staan o.a. Vijftien van Marlies Slegers, Gips van Anna Woltz en Met opa door Europa – Tamara Bos in de app. Volwassenen kunnen bijvoorbeeld kiezen voor Ciao Sicilia van Marelle Boersma, Rico van Leon Verdonschot en Zomervacht van Jaap Robben.
De VakantieBieb is gratis te downloaden op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store. De geselecteerde e-books komen op de boekenplank in de app te staan. Na het downloaden is voor het lezen van de e-books geen internetverbinding meer nodig. Ideaal dus voor de vakantie!

En verder:
Voorlezen
Iedere woensdagmiddag wordt er voor kinderen voorlezen in de bibliotheek.
Iedere woensdag om 15.00 uur | toegang gratis | Bibliotheek Middelharnis | www.bzhd.nl

Digitaal oefencafé
Je kunt hier terecht met al je vragen op digitaal gebied.
Iedere vrijdag van 10.00 – 11.30 uur | toegang gratis | Bibliotheek Middelharnis | www.bzhd.nl