Middelharnis - Iedereen is van harte welkom op de open jongerenavond van RealTime op vrijdag 24 mei 2019 (niet zoals de gebruikelijke avonden op zaterdag!). "Erwin Hout (1973) breekt in 1993 tijdens een stoeipartij zijn nek. Later die dag krijgt hij te horen dat hij voor de rest van zijn leven vanaf zijn hoofd verlamd zal zijn...." Kom luisteren naar zijn inspirerend, bemoedigend verhaal over hoop, kracht en liefde. Lees hieronder verder.

Spreker Erwin Hout

Toen hij voor zijn gevoel naar de bodem van zijn bestaan zonk, was God daar Die tot hem sprak: “Ik zal je Herder zijn. Al ga je door het dal van de schaduw van de dood, Ik ben bij je”. Bijna zesentwintig jaar zijn er na die dag voorbijgegaan, en nog steeds maakt God de belofte van toen iedere dag waar. De dragende kracht van Zijn beloften vormt de basis van Erwins leven, die inmiddels 16 jaar getrouwd is, vader werd van drie dochters en werkt als marketing directeur van BIS|Econocom in Barendrecht.

Welkom open avond

Tijdens de open RealTime-avond op vrijdag 24 mei getuigt Erwin aan de hand van zijn levensverhaal van Gods goedheid, nabijheid, kracht en liefdevolle ontferming; in de goede dagen van het leven, maar niet minder als zorgen de kop opsteken. Iedereen is hartelijk welkom op vrijdagavond 24 mei in de aula van de CSG PM in Middelharnis. De avond begint om 19:45 uur.

Bron www.realtimego.nl