6 mei 2019, Sommelsdijk - Op dinsdag 30 april jl werd in de Rehobôthkerk te Sommelsdijk een VakantieBijbelDag georganiseerd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Het thema ‘Welkom Thuis!’ stond de hele dag centraal. Zo’n 180 enthousiaste kinderen melden zich vanaf half 10 bij het kerkgebouw aan de Olympiaweg. Lees hieronder verder en bekijk de foto's.

Vervolg

Organisatie: "Uit de Bijbel hoorden we over de verloren zoon en we leerden Johannes 14 vers 2 uit ons hoofd. We zongen allerlei liederen, waaronder een themalied wat al snel door de kinderen werd meegezongen! Pien schreef uitnodigingen voor haar 8e verjaardagsfeest en bestelde een reusachtige taart, maar er kwam niemand naar het feest dan alleen haar beste vriend Pim. Gelukkig was er de kerkzaal vol kinderen die uit volle borst voor Pien gezongen hebben. Er werd geknutseld door de verschillende leeftijdsgroepen en na het eten van broodjes knakworst, stonden ‘s middags allerlei spellen op het programma, waaronder een vossenjacht en een spel waarbij een code gekraakt moest worden. Aan het einde van de dag was er de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd en van de spellen. Daarna sloten we af met zingen en gebed. We kijken terug op een geslaagde dag!

De Hersteld Hervormde Gemeente Middelharnis/Sommelsdijk houdt deze Vakantiebijbeldag jaarlijks in de meivakantie. Samen met de andere kerken in Middelharnis/Sommelsdijk wordt zo in bijna iedere vakantie een Vakantiebijbelfeest gehouden. Veel kinderen kijken hier iedere vakantie weer naar uit en ook voor de vele vrijwilligers is het een feest!"

Bekijk ook de Facebookpagina VakantieBijbelDag