Goedereede - Op dinsdag 30 april 2019 geeft Wim Grimme voor Groei & Bloei een lezing over het kweken van eenjarige planten. "Het gebruik van eenjarigen en eenjarig te telen planten is over het algemeen bekend. Het sortiment is doorgaans dat van het tuincentrum om de hoek. Er is echter veel meer te koop dan het sortiment dat een doorsnee tuincentrum aanbiedt. Het zelf zaaien van eenjarig te telen planten is meer dan de moeite waard." Lees hieronder meer.

Vervolg lezing

"Je moet er echter wel wat voor over hebben maar het resultaat is dat werk meer dan waard. Deze lezing gaat in op het opkweken van de eenjarigen en eenjarig te telen planten vanaf het moment dat het zaad binnenkomt tot het uitplanten buiten. Wat moet je allemaal weten om succes te hebben. Te denken valt aan kiem-temperatuur, wel of geen licht, koude, enz. Welke grond moet ik gebruiken en mag ik die zomaar direct uit de zak gebruiken of moet ik er toch wat meedoen? Die vragen worden ook beantwoord. Ook aan de toestand van de grond in de tuin wordt aandacht geschonken."

Een lezing voor mensen met een tuin en voor mensen die planten in potten en bakken willen. Deze interessante lezing wordt gehouden in gebouw Oostdam aan Jongkoenstraat 1 te Goedereede.

Aanvang 20:00 uur, zaal open 19:30 uur. Toegang is gratis voor Groei & Bloei leden, niet leden betalen €3,50.