320 kinderen bezochten afgelopen woensdagmiddag 2 december 2009
de sinterklaasmiddag in de Gooye. Alle kinderen zaten met smart te wachten op de goedheiligman. Maar hij kwam maar niet.
Ook de zwarte pieten waren hem kwijt. Gelukkig waren er voldoende kinderen aanwezig en met behulp van deze kinderen was de sint zo gevonden.
De sporthal was weer omgetoverd tot een heuse Zwarte pieten Speeltuin.
Voor alweer het zesde jaar werd deze Sinterklaasmiddag georganiseerd. In de sporthal waren vier grote springkussen aanwezig. (Met dank aan de Assurantiekantoor van Loo, Elektroworld van der Heyden, Pluto Rentals, Groothandel de Krey en Provak Dirksland). Ook waren er meerdere klim- en klauterbanen aanwezig en uiteraard ontbrak de knutselhoek niet. Ook Sinterklaas en enkele van zijn zwarte Pieten brachten een (lang) bezoek aan de middag. De sint waagde het zelfs ook nog om over een klauterbaan te lopen. De zwarte pieten sprongen er rustig op los op de springkussens. De ouders zaten heerlijk tijdens het klieder- en klauterfestijn aan de koffie of iets anders. Na afscheid te hebben genomen van Sinterklaas gingen ook de meeste kinderen alweer huiswaarts. Net zoals voorgaande jaren niet met lege handen. Van de zwarte pieten (Met dank aan de C1000 van Luijk Dirksland) ontving een ieder een lekkere volle hand taai taai poppen. Al met al een zeer geslaagde middag die volgend jaar zeker weer zal plaatsvinden. Foto’s zijn te vinden op de website: www.degooye.nl