Goedereede - VVRG (Vrouwenvereniging Rondom Goeree) nodigt u en jou van harte uit voor een interessante avond op 16 april 2019 met Arina Hoogenboezem uit Waddinxveen, zij komt namens Stichting “Goeie Hoop” in Zuid Afrika.

Stichting “Goeie Hoop”

Deze stichting, aan de voet van het Hottentots-Holland gebergte, is een door de Zuid-Afrikaanse Overheid erkend Child and Youth Care Centre. Hier kunnen kinderen uit noodsituaties een veilig onderkomen ontvangen. De kinderen zijn tussen de 0-18 jaar oud.

"Met een Power Point lezing laat Arina zien wat de stichting allemaal betekent, ze zal ook spulletjes meenemen van het werkgelegenheid project, een project om inkomsten te bieden aan werkloze en kansarme vrouwen uit de omliggende Townships. Ze zijn handgemaakt en uniek. Dus dames neem de portemonnee mee!"

De VVRG nodigt u van harte uit op deze avond, welk zal zijn op dinsdag 16 april 2019 in ‘Oostdam’ te Goedereede. Aanvang is 20:00 uur. "Natuurlijk zijn niet leden ook van harte welkom, zij betalen €5,00 p.p.

Noteer in uw agenda ook de laatste avond van het seizoen: BINGO op dinsdag 14 mei a.s. Meer informatie kunt u terecht bij Riet v. Ommeren, tel. (0187-)493205."