Regio - Op donderdag 11 april 2019 organiseert het Spijkenisse Medisch Centrum in Spijkenisse een informatiebijeenkomst over heup-, knie- en schouderklachten. De bijeenkomst is van 19:30 uur tot 21:30 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Orthopedisch chirurgen H.I.H. Lampe en E.M. Nelissen van het Spijkenisse Medisch Centrum leggen u tijdens de bijeenkomst graag uit welke invloed artrose heeft... lees hieronder verder.

Vervolg

Wanneer bewegen minder soepel gaat of u hebt pijnklachten bij het bewegen dan kan het zijn dat uw huisarts u doorstuurt naar de orthopeed voor nader onderzoek. Een orthopeed houdt zich bezig met aandoeningen van het steun- en bewegingsapparaat (botten, gewrichten, spieren en pezen).

Orthopedisch chirurgen H.I.H. Lampe en E.M. Nelissen van het Spijkenisse Medisch Centrum leggen u tijdens de bijeenkomst graag uit welke invloed artrose heeft op botten en gewrichten in o.a. de heup, de knie en de schouder. Biedt het plaatsen van een prothese hiervoor een oplossing of toch beter een ander soort behandeling?

Tijdens de bijeenkomst is er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen en napraten met elkaar.

Programma 11 april 2019

– 19.30 uur opening
door orthopeed H.I.H. Lampe
– 19.40 uur presentatie heupklachten
door orthopeed E.M. Nelissen
– 20.00 uur presentatie knieklachten
door orthopeed H.I.H. Lampe
20.20 uur presentatie schouderklachten
door orthopeed E.M. Nelissen

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van Spijkenisse Medisch Centrum. Hier vindt u ook verdere informatie over deze avond. De bijeenkomst wordt gehouden in het personeelsrestaurant van het Spijkenisse Medisch Centrum, Ruwaard van Puttenweg 500, 3201 GZ Spijkenisse.

Tekst SMC