Middelharnis/Nieuwe-Tonge - De achterban van clubs en verenigingen in Middelharnis en Nieuwe-Tonge zorgen ervoor dat in 2018 de clubkassen met ruim €8000,00 euro gespekt werden. In Middelharnis brachten ze €4.266,00 euro bij elkaar en in Nieuwe-Tonge €3.895,00 euro. Lees hieronder verder.

Middelharnis - Een mooie opsteker voor 4 verenigingen in Middelharnis. Dankzij hun achterban kwam er bij deze clubs in 2018, 4.266 euro extra binnen in de clubkas. De achterban steunt haar vereniging door specifiek voor deze club mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat direct naar de clubkas. Opbrengsten worden zoal besteed aan een nieuw trainingsveld, een opknapbeurt van een clubhuis en hulp aan jong en oud in de regio.

Nieuwe Tonge - Een mooie opsteker voor 2 verenigingen in Nieuwe Tonge. Dankzij hun achterban kwam er bij deze clubs in 2018, 3.895 euro extra binnen in de clubkas. De achterban steunt haar vereniging door specifiek voor deze club mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat direct naar de clubkas. Opbrengsten worden zoal besteed aan een nieuw trainingsveld, een opknapbeurt van een clubhuis en hulp aan jong en oud in de regio.

Nieuwe Tongse Voetbal Ver. haalde het hoogste bedrag op, namelijk 2.619 euro en Korfbalvereniging Good Luck haalde het hoogste bedrag op, namelijk 1.883 euro.

Meespelen voor je eigen club
In Nederland genereren enkele duizenden clubs, verenigingen en stichtingen via de VriendenLoterij extra inkomsten. Zij dragen daarmee bij aan gezondheid en welzijn in hun eigen regio. Dit jaar is er een recordopbrengst van ruim 5,8 miljoen euro uitgekeerd.

Bron VriendenLoterij