Ouddorp - Inloophuis de Boei, nog immer weten heel veel mensen op Goeree-Overflakkee niet dat dit specifieke inloophuis bestaat op het eiland. Dat is enerzijds ook positief, want dat wil zeggen dat men niet met de verschrikkelijke ziekte kanker te maken (gehad) heeft. Is ditt wel het geval dat er kanker wordt geconstateerd of krijgt u/jij ermee te maken, dan is het uiteraard wel fijn om te weten dat er een warme plek is waar men heen kan gaan, tijdens of na de behandelingen. "De Boei, hét inloophuis dat mensen met kanker en hun naasten leidraad en houvast geeft." Lees hieronder meer over de Verwenmiddag op 26 maart 2019 en kom ook.

De Boei

Het wordt terug gevonden in het logo van De Boei; een licht in de duisternis. De Boei tracht om meer dan alleen steun te zijn. In de Overkant, Dijkstelweg 33 te Ouddorp worden er lezingen gehouden afgewisseld met creatieve middagen. Een mooie, grote en toch intieme ruimte met privacy voor de gasten. Bovendien een tuin om in te kunnen wandelen. De plek waar gelegenheid is om je verhaal te doen aan de ter zake kundige gastvrouwen en het contact met lotgenoten. Uitwisselen van wat men meemaakt en waar men tegenaan loopt, de oplossingen vindt en wellicht handigheidjes. Ook een plek waar familieleden, vrienden die dichtbij diegene staan die kanker hebben hun verhaal kwijt kunnen. Want naast de behandelingen in het ziekenhuis komen er nog zoveel andere zaken op het pad van de patiënt en zijn of haar naaste.

Welkom op 26 maart

Dinsdagmiddag 26 maart komt Helena Rodenrijs van Voetreflex Goedereede de gasten van inloophuis de Boei uitleg geven en laat u kennismaken met ontspannende OncoReflex. De voeten vormen de basis van het lichaam. Voetreflexzonemassage is een zeer effectieve therapeutische voetmassage, waarbij uitgegaan wordt van de gedachte dat het hele lichaam op de voet geprojecteerd is. Voetreflexzonemassage is dus niet alleen weldadig voor onze voeten, maar voor ons hele lichaam. Voetreflexzonemassage, stimuleert de bloedcirculatie, bevordert de afvoer van afvalstoffen, ontspant & vitaliseert. OncoReflex - voetreflexzonemassage wordt ingezet bij mensen met kanker met diverse voetproblematiek zoals: neuropathie, tintelingen, verstramming van de huid, branderigheid, een doof gevoel en pijnlijke handpalmen en/of voetzolen.

Deze verwenmiddag die kosteloos is, begint om 13:00 en wordt afgerond om 15:30 uur. De Boei is al open om 10:00 uur, het kopje koffie of thee met een versnapering verzorgd door de gastvrouwen staan voor u klaar.

Mocht u de hele dag willen blijven dan is het verstandig om uw zelfgemaakte lunch mee te nemen.

Is de afstand naar Ouddorp een probleem of is reizen met het Openbaar Vervoer een obstakel voor u dan kunt u gebruik maken van onze gratis chauffeursdienst, graag wel van te voren contact opnemen met 06 22111572 of via de mail: info@deboeigo.nl uiterlijk maandagavond 25 maart.

Tekst De Boei