Goedereede - "De diagnose kanker zet je leven op zijn kop. Weten dat je kanker hebt, heeft veel impact. Ook op je naasten. Professionals in het ziekenhuis zorgen voor alle medische begeleiding van ziekte, behandeling en herstel. In het Inloophuis de Boei kun je je verhaal kwijt. Wij begrijpen goed wat de gevolgen van kanker zijn en hoe jij daarmee kunt omgaan, we helpen je de regie op je leven te hervinden." Op dinsdag 26 februari 2019 staan de deuren van De Boei weer open en wordt een workshop gegeven. Lees hieronder verder.

Vervolg De Boei

"Naasten, zoals partner, kinderen, ouders, vrienden en collega’s, zijn belangrijk. Hoe beter zij begrijpen wat er speelt, hoe beter zij jou kunnen steunen. Daarom zijn ook zij van harte welkom bij De Boei. Onze gastvrouwen zijn er voor jou, zij zijn getraind om te luisteren, zo veel en vaak als je nodig hebt. Alles is erop gericht om je verder te helpen na de diagnose kanker. Alleen, of samen met je naaste, kun je binnenlopen wanneer jij daaraan behoefte hebt. Je bent welkom om te praten, maar ook voor een luisterend oor, een arm om je schouder. Inloop vanaf 10.00 uur aan de Dijkstelweg 33 te Ouddorp.

Keramiek Workshop

"Om 13.00 uur begint de keramiek workshop van Dorien Weltevrede. De passie voor klei is voor haar begonnen in het jaar 2000. Dorien werd gegrepen door de materie, het plastische en tegelijk zo kwetsbare van klei inspireert haar enorm. De workshop duurt tot 16.00 uur. Om deel te nemen aan de workshop wordt een bijdrage gevraagd van 7,50 euro. Misschien verstandig om een schort of een oud overhemd mee te nemen. Het gemaakte wordt afgebakken en geglazuurd.

Graag op tijd opgeven (voor 23 februari 2019!) ivm aanschaf en meenemen van materiaal. Dit kan door te bellen naar tel. 06 22 111 572 of mailen: info@deBoeigo.nl

Bezoek aan het inloophuis is gratis, een verwijsbrief niet nodig. Mocht de afstand naar Ouddorp een probleem zijn; u kunt gebruik maken van onze gratis chauffeursdienst opgeven op bovenstaand mobiele telefoonnummer of mailadres."