Middelharnis - De werkgroep Oost Europa uit Middelharnis staat weer voor u klaar: "Zoals altijd is de eerste zaterdag van de maand, D.V. zaterdag 2 november 2019, onze loods aan de Industrieweg 17 te Middelharnis weer geopend. Tussen 09:30 uur en 11:30 uur staan we voor u gereed om uw hulpgoederen in ontvangst te nemen!" Bekijk hieronder de lijst van spullen die we niet meer innemen." Lees meer.

Vervolg oproep Stichting Oost Europa

"We vragen u vriendelijk om ons ook te steunen in de transportkosten. Bij de ingang van de loods staat een collectebusje voor uw (vrijwillige) bijdrage. De opbrengst van de verkooptafel in de loods help natuurlijk ook om de transportkosten laag te houden, dus breng eens een bezoekje!

Breiwol

Naast de gebruikelijke zaken die u kunt inleveren is er ook behoefte aan: Breiwol! Een aantal vrijwilligers gebruiken dit om warme (kinder)kleding te produceren en daar is grote behoefte aan onder de arme bevolking.

Wat kunt u bij ons brengen:
- Goed functionerende koelkasten en ander bruikbaar witgoed.
- Nette kleding, zowel dames- heren- en kinderkleding.
- Incontinentiemateriaal of andere hulpmiddelen zoals rollators, rolstoelen e.d.
- Huishoudelijke spullen zoals, borden, bestek, kop en schotel, nog goed werkende
keukenmachines zoals mixers, magnetrons, koffiezetapparaat e.d.
- Pannen.
- Ook (tuin) gereedschap is welkom, indien elektrisch natuurlijk wel in goede staat
en werkend.
- Éénpersoonsbedden en net schoon beddengoed en 1 persoons matrassen.

Vragen?

Bel vrijblijvend voor meer informatie, via tel. (0187-)484228, -603051 of mail naar: info@oosteuropa-werkgroep.nl Bij voorbaat dank, en tot graag ziens. Benieuwd waar de goederen uit Middelharnis terecht komen? Bezoek eens de website www.oosteuropa-werkgroep.nl en bekijk de foto-albums!"