28 januari 2019, Goeree-Overflakkee - De afgelopen dagen stonden op alle SOPOGO-scholen de deuren open. In een week vol sneeuwpret was het afwachten wie er even binnen kwamen kijken. Zoals verwacht was er op alle locaties interesse van ouders die nieuwsgierig waren naar de werksfeer en het aanbod van de school. Lees hieronder verder.

De Open week was het startpunt van de campagne die SOPOGO voert: ‘De wereld aan je voeten. Ontdek je mee?’ De scholen hebben hun nieuwe flyers huis aan huis verspreid en hun onderwijsaanbod onder de aandacht gebracht op social media. Hiermee wil SOPOGO als trotse overkoepelende organisatie haar scholen op het eiland onder de aandacht brengen.

Onderwijs voor iedereen
Op SOPOGO- scholen worden kinderen gestimuleerd om op ontdekking te gaan. De insteek is: Ieder kind is uniek en vol talenten. Om dit te ondersteunen bieden de scholen ruimte voor ontwikkeling op allerlei terreinen zoals bijvoorbeeld: techniek, mediawijsheid, muziek, kunst en cultuur.

Open week gemist?
“Als ouders vorige week niet in de gelegenheid waren om naar één van de open dagen te komen, is dit geen probleem”, zegt Pieter Verbrugh, bestuurder van SOPOGO. “Op iedere school kun je vrijblijvend langs gaan. Onze directeuren laten graag de locatie zien bij jou in de buurt en vertellen je in een persoonlijk gesprek over ons toekomstgericht onderwijs.”
Kijk voor een school bij jou in de buurt op www.sopogo.nl