Goeree-Overflakkee - Zoals ondertussen al een traditie is geworden op de eerste zaterdag van februari (ditmaal 2 februari 2019) , is er de 'Mannendag 2019' op Goeree-Overflakkee. De spreker zal Theo Visser zijn. Het thema van deze Mannendag is 'Tijd-Prioriteit'. "We leven in een hectische bestaan. Er komt tegenwoordig veel op mannen af, mensen maken aanspraak op hun tijd op het gebied van dierbare mensen om hen heen, maar ook werk en de kerk", aldus de organisatie. Lees hieronder meer.

Vervolg

Team Mannendag heet je welkom: "De volgende vragen zullen tijdens de bijeenkomst aan de orde komen: Hoe vinden wij in die hectische tijd, tijd voor God en stille tijd? En hoe benutten wij die tijd dan om dichter bij God te komen?

Theo Visser is evangelist en kerkplanter in hart en nieren. Vanaf 1995-2000 waren hij en zijn vrouw Rieneke betrokken bij Stichting Gave. In het jaar 2000 was hij betrokken bij de start van ICF Rotterdam een interculturele kerk een gemeente, gevormd door mensen van over de hele wereld, waarin God centraal staat en aanbeden wordt. Tot 2008 is hij daar voorganger geweest.

Mannen worden uitgenodigd om naar Theo te komen luisteren op zaterdag 2 februari 2019. Maar niet alleen luisteren want het programma van de Mannendag is zó opgezet dat er veel ruimte is voor ontmoeting. Dit vooral tijdens de lunch waarmee de dag rond 13.00 uur wordt afgesloten.

Inschrijven

Inschrijven kan via aanmelden.mcgo@gmail.com en via www.mcgo.nl graag uw naam, adres, e-mail en telefoonnummer vermelden. De kosten voor deze dag zijn 10 euro. Dit bedrag kan worden voldaan bij het begin van de dag. De Mannendag wordt gehouden in het kerkgebouw van de Doopsgezinde Gemeente, Dorpstienden 3 te Ouddorp. Inschrijven en koffie vanaf 08.45 uur, aanvang 09.30 uur."