Amsterdam/Oude-Tonge, 21 januari 2019 – Een grote verrassing voor Femke uit Oude-Tonge. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij 420.000 euro gewonnen. Lucille Werner, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Femke thuis met een taart, met daarop een cheque afgebeeld met het bedrag van 420.000 euro. De uitreiking aan Femke is op zondag 3 februari te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars. Lees hieronder het hele persbericht van de VriendenLoterij.

VriendenLoterij

Femke is blij verrast: "Wat is dit geweldig. Met dit bedrag is zoveel mogelijk. Natuurlijk ga ik mensen in mijn omgeving blij maken. Allereerst ga ik een feestje geven. Ook heb ik zin om lekker op vakantie te gaan en is mijn auto aan vervanging toe. Wat heerlijk dat dit nu allemaal kan."

VriendenPuntenPrijs

De winnaar uit Oude-Tonge heeft de zogenaamde VriendenPuntenPrijs gewonnen. Dit is een prijs die elke twee maanden wordt uitgereikt, naast de reguliere prijzen. De hoogte van het gewonnen bedrag wordt bepaald door het aantal opgebouwde VriendenPunten. In deze video is te zien hoe VriendenPunten precies werken

Uitreiking bij RTL 4

De uitreiking aan Femke uit Oude-Tonge is op zondag 3 februari te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars', dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.