Goedereede - Op dinsdag 22 januari 2019 kunt u kennismaken met de "klinkende klanken van oer-instrumenten" o.a. Klankschalen. Sound; men kent dit woord voornamelijk als het Engelse woord voor geluid. Dit woord staat echter ook voor welbevinding en gezondheid als in: "I feel safe and sound". Voelen en horen waren de eerste zintuigen die men in het leven ontwikkelt, al in de baarmoeder nog ver voordat onze verstandelijke vermogens na de geboorte, via opvoeding worden ontwikkelt. Lees hieronder meer en kom ook luisteren in Ouddorp.

Workshop Sound

Het geluid van de oer-instrumenten "de sound"; worden door veel mensen fysiek als kabbelende golfjes ervaren. Een innerlijke rust, stilte, verwondering en weldadig als de eerste zonnestraaltjes bij het ochtendgloren.

Freddy en Samu van Natural Healings zullen om 13.00 uur in de Overkant, Dijkstelweg 33 te Ouddorp beginnen met de Workshop Sound. De middag eindigt om 16:00 uur. Vanaf 10:00 uur bent u welkom in Inloophuis de Boei, de gastvrouwen staan klaar met een kopje koffie of thee en een versnapering. Wilt u de hele dag blijven dan is het raadzaam om uw eigen lunch mee te nemen. Er wordt rond het middaguur geluncht.

Inloophuis De Boei

"De grond zakt onder je voeten vandaan als je te horen krijgt dat je kanker hebt. Niet alleen voor de patiënt, maar ook voor de naaste omgeving. Onderzoek en behandeling beheersen aanvankelijk je leven. Als alle medische behandelingen achter de rug zijn, wil je als patiënt het ‘gewone’ leven weer oppakken. Pas dan blijkt hoe groot de impact van de ziekte is. Niets is meer vanzelfsprekend. Er is vaak sprake van vermoeidheid en andere lichamelijke ongemakken. Ook onmacht en onbegrip van je omgeving kunnen je alledaagse leven verstoren." Inloophuis de Boei geeft je handvatten om verder te gaan. bieden een luisterend oor, deskundige begeleiding en vele activiteiten. (H)erkenning van wat er in het huidige moment speelt zal een belangrijk onderdeel vormen van de ondersteuning die vanuit het Inloophuis geven kan worden. Je krijgt alle vrijheid om datgene te te vragen waar je op dat moment behoefte aan hebt. Het Inloophuis is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Ook als de behandeling alweer enige tijd geleden is. Verwerking vraagt immers tijd.

Vervoer

Bezoek aan het inloophuis is gratis, een verwijsbrief niet nodig een afspraak maken evenmin. "Mocht de afstand naar Ouddorp een probleem zijn; u kunt gebruik maken van onze gratis chauffeursdienst; wel graag van te voren bellen met 06 22111572 of mailen info@deBoeigo.nl."