Regio - Het is op zaterdag 29 december 2018, op een paar weken na, een jaar geleden dat GO Jongerenavond haar eerste avond hield. Een initiatief van Jaco Wolfert en Leendert van Rossum om jongeren een supergezellige gelegenheid te bieden om elkaar te ontmoeten. Aanvankelijk alleen in Ouddorp, maar inmiddels wordt de GO Jongerenavond ook in Goes gehouden. De eerstkomende gala-evenement die op agenda staat is zaterdagavond 29 december in Goes, in de toplocatie van Het Postkantoor, op de Grote Markt. Lees hieronder meer en voel je welkom!

Een gala zal het zijn. “Leuk als de jongens en meiden dan in gala komen, maar een vereiste is dat natuurlijk niet. Stijlvol of gewoon netjes is ook goed. Belangrijkste is dát ze er zijn”, geven Jaco en Leendert aan.

Fantastisch
Het initiatief om de GO Jongerenavond op te zetten kwam voort uit het feit dat er voor jongeren ’s zaterdagsavonds niet altijd zo veel te beleven valt. “Toch willen ze elkaar graag ontmoeten op een leuke plek, met sfeer en gezelligheid. En dat willen wij ze op de GO Jongerenavond bieden”, leggen de organisatoren uit. “Het Postkantoor is gewoon een unieke locatie en staat helemaal garant voor zo’n avond. Met z’n ultieme styling, ruimtelijke indeling en zithoeken een fantastische plek om als jongeren elkaar te ontmoeten, nieuwe contacten op te doen en leuke gesprekken te hebben, natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Een super sfeertje volop "winterse gezelligheid", met knusse verlichting! Wat moet je nog meer?”

Jaco en Leendert hebben er duidelijk weer ontzettend zin in. Alle jongeren van 17 tot en met 35 jaar zijn hartelijk welkom. De entree bedraagt slechts € 5 entree per persoon. De aanvang is om 21.00 uur. Er is voldoende gelegenheid om gratis de auto te parkeren. En vanzelf is iedereen hartelijk welkom!"

Zie voor meer info www.go-jongerenavond.nl of kijk op www.facebook.com/GOJongerenavond of op Instagram gojongerenavond.