Middelharnis - Ruim 50 mensen vulden zaterdagavond 15 december 2018 de aula van RGO Middelharnis. Hier werd voor de eerste keer een Kerst-diner-bingo georganiseerd, door RGO Middelharnis in samenwerking met Kika-Goeree-Overflakkee en dat natuurlijk allemaal voor het goede doel: KiKa (stichting KinderenKankervrij). Ambassadeur op Goeree-Overflakkee, Kees Witte: "...een schitterende diner-bingo en alle opbrengsten van de avond, maar liefst 2000 euro, gingen naar KiKa!" Lees hieronder een verslag door Kees Witte.

Geweldige opbrengst

"Door Dhr. Teun Koote en leerling Tamara Uil van de RGO werd er in de middag hard gewerkt in de keuken om het warme en koude buffet klaar te maken voor de deelnemers van de Bingo."

KiKa-ambassadeur Kees Witte en zijn Kika-smurfen zijn in de middag bezig geweest om de aula in aan te kleden en alles klaar te zetten om er een gezellige avond van te maken: "Tijdens de eerste editie van de Kerst-diner-bingo waren er wederom vele mooie prijzen te winnen. Er was ook een super mooi initiatief op deze avond, want ik kreeg een paar weken geleden een mail van Jan Snoep- en eetkramen aangeboden. Hij schreef me een brief met het idee drie gezinnen te verrassen met Kerst!" (lees HIER) "En, zo gaat Kees verder: "...op deze avond hebben we 4 gezinnen een super leuke leuke avond mogen geven wat betaald is door Jan Snoep- en eetkramen, dat vind ik echt super mooi!"

"Het was een mooie avond, met veel gezelligheid en er is veel gelachen. Allemaal perfecte ingrediënten voor een Kerst-bingo. We hebben met deze bingo een prachtig bedrag opgehaald. Er is namelijk €1974,65 bij elkaar gespeeld. En er kwam nog een leuke verassing, want toen we de cheque lieten zien werd er door Mark van Dijk geroepen: 'vul het maar aan tot €2000 euro!'. Ik ben daar trots op en wil graag alle sponsoren bedanken voor de hun bijdrage aan deze KiKa-bingo. We zijn een klein eiland maar met grote daden: Geweldig! Bedankt namens KiKa en de kinderen voor wie we het doen!”.

Op de foto ziet u Teun Koote, Tamara Uil en KiKa-Kees