Middelharnis - Moedige Moeders weten dat ouders, vooral moeders, zich machteloos voelen als ze merken dat hun kind verslaafd is aan alcohol en/of drugs. Ze willen taboes doorbreken en de geheimen rond alcohol en drugs bespreekbaar maken én helpen. "Ontdek de kracht van kwetsbaarheid!" Moedige Moeders zijn actief op Goeree-Overflakkee: "Aanstaande maandag 17 december 2018 organiseren we een Ondersteuningsworkshop, in samenwerking met IK-Fullness, in het Wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat 27 te Middelharnis. De avond begint om 19:30 uur en eindigt om 21:30 uur. Iedereen is van harte welkom" Lees hieronder verder, ook over het werk van Moedige Moeders en de helpende handen die zij goed kunnen gebruiken.

Moedige Moeders

De Moedige Moeders weten dat ouders, vooral moeders, zich machteloos voelen als ze merken dat hun kind verslaafd is aan alcohol en/of drugs. Ze willen taboes doorbreken en de geheimen rond alcohol en drugs bespreekbaar maken. Dit doen ze door middel van een telefonische hulplijn, huisbezoek op aanvraag, weerbaarheidstrainingen, thema-avonden en het geven van voorlichting op scholen of bij verenigingen en kerken. Er wordt ook veel samengewerkt met instanties. Ze beschouwen zichzelf niet voor niets een noodzakelijke aanvulling op het bestaande aanbod dat de verslavingszorg biedt. Een gesprek met een ervaringsdeskundige is toch anders dan met een professionele hulpverlener.

Kom de werkgroep versterken

"Moedige Moeders gezocht die onze werkgroep komen versterken! Heb jij een warm hart voor anderen? Wij zijn dringend op zoek naar jou! Steek jij ons de helpende hand toe? Stuur via deze link een pb-berichtje of mail naar info@moedigemoedersgo.nl.

Uiteraard is Moedige Moeders een vrijwilligersorganisatie. Helaas heeft de subsidie die ze kregen de bezuinigingen niet overleeft, dus ze zijn afhankelijk van giften. De Moedige Moeders zijn in het bezit van een ANBI nummer, wat een gift aan Moedige Moeders fiscaal aftrekbaar maakt. Rabobank NL96RABO 0137196679, KvK 24422386. Postadres: Zandpad 80, 3241 GZ Middelharnis. RSIN / fiscaal nummer 818530182.

Hulp nodig?

Hulp nodig? Bel! 06 252 950 21 of stuur een mailtje naar info@moedigemoedersgo.nl

Voor meer informatie: Moedige Moeders Goeree-Overflakkee