Ouddorp - Op zaterdagavond 15 december 2018 organiseert GO Jongeren een heus Kerstgala. Op de gebruikelijke locatie in Ouddorp, bij Wereld aan het Strand. "Ben jij een jongere tussen de 17 en 35 jaar en heb je zin in een gezellige avond met leeftijdsgenoten? Kom dan naar het GO Jongeren kerstgala!" Lees hieronder meer.

De GO Jongerenavond is een super-gezellige gelegenheid waar christelijke jongeren van 17 tot en met 35 jaar elkaar op een verantwoorde plek, die meteen een toplocatie is, eenmaal in de maand op de zaterdagavond kunnen ontmoeten. In Werelds aan het Strand op De Punt nabij Ouddorp. "Jongeren willen jongeren ontmoeten, op een leuke plek, met sfeer en gezelligheid. Voor christelijke jongeren, die 's zaterdagsavonds liever niet naar een discotheek of naar een kroeg gaan om elkaar te ontmoeten, is er op het eiland niet veel te beleven", zeggen organisatoren Jaco en Leendert. “Daarom startten we voor die doelgroep de GO Jongerenavond. Mooi, sfeervol, goed bereikbaar en met kwaliteit. Het werd Werelds aan het Strand, waarvan tijdens de jongerenavonden een deel openstaat voor de jongere en oudere jeugd.”

Nu het bijna Kerst is, is het bij GO Jongerenavond op 15 december 'Kerstgala'. “Heerlijk met elkaar van de Kerstsfeer genieten. Een optimale sfeer om de mooiste ontmoetingen te laten ontstaan!”

Ingrediënten genoeg dus om als jongeren met dezelfde achtergrond elkaar te ontmoeten, nieuwe contacten op te doen, leuke gesprekken te hebben, onder het genot van een bittergarnituurtje, dit alles in de ontspannen sfeer van zó'n locatie. Bovendien is er een meer dan royale parkeervoorziening aanwezig, waar gratis geparkeerd kan worden.

Alle jongeren van 17 tot en met 35 jaar zijn zaterdagavond 15 december hartelijk welkom tussen 20.00 en 23.30 uur. De entree bedraagt €5,00 per persoon.

Zie voor meer informatie go-jongerenavond.nl of kijk op Facebook of op Instagram gojongerenavond.