Middelharnis - Alweer voor de 3e keer is er in de PLUS winkel in Middelharnis een boodschappenactie gehouden op 23 en 24 november 2018. Het winkelend publiek kreeg op die dagen een boodschappenlijstje met enkele nuttige artikelen zoals: olie, rijst, melk, enz.. Die boodschappen konden na de kassa ingeleverd worden bij de werkgroepleden van Stichting Oost Europa. Met deze boodschappen worden voedselpakketten samengesteld die aan het eind van dit jaar, tegen de Kerstdagen, uitgedeeld worden aan de allerarmste gemeenteleden in Uioara, Cisteiu, en enkele andere dorpjes. Lees hieronder meer.

De actie was een groot succes! De boodschappen worden in december naar onze loods in Ocna Mures overgebracht. Daar zullen de vrijwilligers uit de kerk van Uioara vanuit deze dozen voedselpakketten maken die in de dagen vóór het Kerstfeest uitgedeeld worden aan de allerarmste gezinnen in de omgeving.
Via deze weg wil de Oost-Europa Werkgroep Middelharnis iedereen bedanken die, op welke manier dan ook, aan deze actie heeft meegeholpen.