Goeree-Overflakkee - "Zin om de zomerkleding eens lekker uit te zoeken? Waarschijnlijk is er genoeg wat u niet meer past of wat u niet meer draagt, maar wij kunnen dit nog goed gebruiken! Wij zijn namelijk op zoek naar mooie dames- en kinderkleding (bovenkleding) in alle maten/kleuren." Op vrijdagavond 15 en zaterdagochtend 16 maart 2019 wordt er een kledingbeurs georganiseerd in Sommelsdijk, voor dames en kinderen. De opbrengst van deze kledingbeurs is bestemd voor MAF, om Sjaak en Paulina Breen (Middelharnis) te steunen in het werk wat zij voor de MAF (in Suriname) hopen te gaan doen. Lees hieronder verder.

Kleding inleveren

De kledingbeurs wordt gehouden in het kerkgebouw van HHG Middelharnis/Sommelsdijk. U kunt uw zomer- en voorjaarskleding inleveren op verschillende punten op Goeree-Overflakkee. "Neem even contact met ons op als u kleding zou willen brengen!"

Let op: "Graag ontvangen we schone, gewassen kleding (zonder vlekken en compleet met eventuele knoopjes en riempjes e.d). Graag deze kleding gesorteerd inleveren in zakken."

Houd de data alvast vrij in uw agenda: vrijdagavond 15 en zaterdagochtend 16 maart 2019!

Meehelpen?

"Vind u/jij het leuk om te helpen met het uitzoeken van de kleding? Graag horen we van u! Reageer op één van bovenstaande mailadressen en we nemen contact met je op."

Het goede doel

Sjaak en Paulina Breen, hopen DV januari 2019, met hun drie zonen vanuit Middelharnis naar Suriname te gaan om daar te gaan werken voor MAF (Mission Aviation Fellowship). De MAF, momenteel in het nieuws door hun noodhulp Sulawsi, verricht christelijke hulp bij mensen in afgelegen gebieden. "MAF is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven; met 130 vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Meer dan 1.000 (hulp)organisaties doen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een vliegtuig op om te helpen."

Even voorstellen....

"Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn Sjaak en Paulina Breen-Both 34 en 32 jaar. Samen met onze 3 jongens, Jesse (9), Lucas (5) en Ezra (4) wonen we in Middelharnis. Samen hebben we al vele jaren een verlangen naar zendingswerk. Nadat we een presentatie hadden bijgewoond van een MAF echtpaar, is voor het eerst onze aandacht uitgegaan naar deze organisatie. Toch is er daarna nog zo’n 4 jaar overheen gegaan voor we verder konden/durfden. Na deze periode van vragen, worsteling en gebed kwam in het voorjaar van 2017 een doorbraak. Krachtig riep Hij ons, en dat is zo rijk! Dat Hij, de Almachtige omziet naar ons, en kennelijk elders een taak voor ons heeft, onbegrijpelijk! Op 15 januari zijn we geselecteerd voor de functie ‘base-manager’ bij MAF -Suriname.
Veel stappen hebben we al achter ons, en veel hebben we er nog voor ons. Sommige bekend, andere nog onbekend. Het bemoedigd ons dat God alles tot in detail weet en voorbereid heeft."

Lees hier de eerste nieuwsbrief van familie Breen.

Ps. het prachtige huis van Sjaak en Paulina (aan de Hoflaan in Middelharnis) is helaas nog niet verkocht. Bekijk HIER de hele advertorial om het huis te bekijken.

www.maf.nl