Goeree-Overflakkee - "Hebben jullie ook zo genoten van de gezellige afleveringen van het Lokaal Sinterklaas Journaal, te zien op RTV Slogo? Ze zijn er tot 5 december! Leef dagelijks mee met alle avonturen die Sint en de Pieten beleven in aanloop naar pakjesavond. Volg de Sint en zijn Pieten bij alle voorbereidingen voor 5 december in een spannend verhaal. Zou het dit jaar weer allemaal goed komen? Je ziet het in het Lokaal Sinterklaas Journaal, dagelijks op RTV Slogo. Tot en met 4 december is er iedere schooldag een nieuwe, spannende aflevering te zien." Lees hieronder meer.

Lokaal Sinterklaasjournaal

In het Lokaal Sinterklaas Journaal worden Sinterklaas en zijn Pieten gevolgd tijdens hun reis vanuit Spanje naar Nederland en tijdens hun avonturen in Nederland. Het programma heeft ieder seizoen een nieuwe, spannende verhaallijn, waarin vaak dieper wordt ingegaan op de avonturen die de pieten beleven in Nederland. Het Lokaal Sinterklaas Journaal is dagelijks te zien om 07:30 en 16:30 uur. Het programma is een product van de Stichting De Fantasie Compagnie.

Heb je een aflevering gemist? Geen paniek! Alle afleveringen zijn terug te kijken via www.lokaalsinterklaasjournaal.nl. Hier vind je ook allerlei leuke downloads zoals kleurplaten en bouwplaten.

Uitzendkanalen RTV Slogo televisie:

Ziggo digitaal: Kanaal 36

Cl+ module: Kanaal 33

KPN/Telfort/XS4ALL: Kanaal 1371

Facebook en YouTube