Middelharnis - De afgelopen twee maanden heeft goede doelen winkel Koop de Goede Hoop gespaard voor Stichting Volharding, die werkt onder arrestanten en gevangenen in ons land. Dankzij de gulle aankopen van bezoekers van de winkel kon deze week maar liefst 1200 euro worden overgemaakt aan het mooie werk van de stichting. Lees hieronder meer.

Een bestuurslid van Koop de Goede Hoop licht toe: “Je wordt in je dagelijkse leven niet zo snel geconfronteerd met het leven in een politiecel. Toch is het zo belangrijk om juist in die omgeving de goede boodschap van het Evangelie van Jezus Christus te laten horen. Het verandert je van binnen en geeft je nieuwe hoop op een andere, betere toekomst. Straf op overtredingen en misdaden zal blijven en dat heeft een belangrijke functie, maar er mag ook persoonlijke levensverandering bij arrestanten komen. Wellicht dat daardoor ook herstel komt naar slachtoffers toe.”

Ook Matthijs Guijt van stichting Volharding is blij met de steun vanuit Koop de Goede Hoop: “We zijn natuurlijk blij verrast door de prachtige opbrengst van deze samenwerking met Koop de Goede Hoop! Hierdoor blijven wij in staat om Bijbels en christelijke lectuur aan te schaffen. De Bijbels en christelijke boeken worden vervolgens kosteloos aangeboden in bijna alle politiecellencomplexen in Nederland, maar ook in een groeiend aantal gevangenissen. Maar ik ben niet minder blij met het feit dat door de samenwerking met Koop de Goede Hoop in de afgelopen maanden meer mensen weten van ons werk achter de muren. Veel arrestanten hebben te kampen met problemen, eenzaamheid en de gebroken­heid van het leven. Ik hoop dat door deze actie ook méér mensen ons werk zijn gaan ondersteunen met hun gebed. Veel van ons werk blijft onzichtbaar, maar het is zó belangrijk om het Evangelie achter de muren van cellencomplexen te krijgen!”

De maanden november en december spaart Koop de Goede Hoop voor een nieuw doel: de familie Crezee in Cambodia (uitgezonden door OM). Hierover binnenkort meer nieuws. Wilt u meesparen voor deze mooie (zendings)doelen? Kom eens langs in de winkel aan de Hobbemastraat 1 te Middelharnis. Een kop heerlijke koffie of thee staat voor u klaar! Voor de laatste informatie kunt u ook de Facebook pagina van Koop de Goede Hoop bezoeken.

Bron Koop de Goede Hoop