Middelharnis- - Soroptimist International is een netwerk van vrouwelijke professionals, zeer divers en actief in een breed scala aan beroepsgroepen. Soroptimisten zetten zich in voor de verbetering van de positie van vrouwen en meisjes, zoals het elimineren van geweld tegen vrouwen of betere voedselzekerheid en gezondheidszorg. In november 2018 worden er door het hele land inloopavonden georganiseerd. De Soroptimistclub Goeree-Overflakkee nodigt je van harte uit voor haar inloopavond op woensdag 21 november 2018. Lees hieronder verder.

Soroptimistclub Goeree-Overflakkee

De Soroptimistclub Goeree-Overflakkee is één van de ruim 100 Soroptimistclubs in Nederland. Deze club bestaat in 2018 al twintig jaar. In die tijd heeft zij zich ingezet voor veel mooie projecten, zoals Calando, Inloophuis De Boei, Syrië Back to School en op dit moment Free a Girl/ School for Justice. Door middel van deze projecten vragen de Soroptimisten aandacht voor de leefomstandigheden van vrouwen en meisjes en wordt door middel van acties geld ingezameld om de kwaliteit van leven van deze vrouwen te kunnen verbeteren. Bekende acties zijn de filmavond in het Diekhuus en Lekker Nazomeren in Ouddorp. Soroptimist International is een serviceorganisatie van vrouwelijke professionals, actief in een breed scala aan beroepsgroepen, met 100 clubs door heel Nederland.

Inloopavond

Vind jij ook dat vrouwen elkaar kunnen helpen om de leefomstandigheden van andere vrouwen te verbeteren? Wil je daaraan bijdragen? En ben je geïnteresseerd in een netwerk van professional friends? Kom dan naar de inloopavond op 21 november bij Brasserie Dok16, Hernesseroord, Westerschelde 16a, 3241 PA Middelharnis. Inloop vanaf 19:30 uur, aanvang 20:00 uur, afsluiting 21:30 uur Graag vooraf aanmelden via een email naar goereeoverflakkee@soroptimist.nl