Middelharnis - Het Jeugd Ondersteuningsteam (JOT) heeft, met ondersteuning door ouders en vrijwilligers, een Auti-soos opgezet. De soos heeft de naam Let’s GO AUT! gekregen en is bedoeld voor jongeren met (kenmerken van) autisme in de leeftijd van 12-18 jaar met een normale tot hogere intelligentie die zelfstandig kunnen functioneren. De eerstvolgende Auti-soosavond is vrijdag 7 december; ná Sinterklaas en vòòr Kerstmis. Dat vraagt gewoon om een avondje ouderwetse gezelligheid... Lees hieronder meer en geef je op.

Auti-soos

In een gezellige en ontspannen sfeer kun je samen met andere jongeren, met de vrijwilligers of alleen een spelletje doen, creatief bezig zijn of een partijtje darten of potje sjoelen en natuurlijk gezellig kletsen. De eerstvolgende Soos-avond vrijdag 7 december is na Sinterklaas en vòòr Kerstmis. Dat vraagt gewoon om een avondje ouderwetse gezelligheid.

Organisatie: "Een avondje ouderwetse gezelligheid...en dat gaan we doen door middel van een spel! Jullie gaan dobbelen om de leukste cadeautjes die wij voor jullie uitgezocht hebben. Cadeautjes geschikt voor jongens en voor meiden. Door het dobbelen, weet je uiteindelijk niet met welk cadeautje jij eindigt. Dus spannend tot op het laatste moment! Natuurlijk is er van alles te smullen en de drankjes betaal je zoals altijd zelf. De entree is net als anders €2,-. Wil je hierbij aanwezig zijn (of heb je andere vragen)? Geef je dan tijdig op via de mail letsgoaut@gmail.com Dan weten wij hoeveel cadeautjes er moeten klaarliggen! Tot dan in de kantine van GoedvoorGoed aan de Simon Stevinweg 49 te Middelharnis"