Goeree-Overflakkee/Goes - Na een geweldige start van de GO Jongerenavond in restaurant Het Postkantoor te Goes staat hier zaterdagavond 17 november 2018 de tweede jongerenavond op het programma. De GO Jongerenavond is een supergezellige gelegenheid waar christelijke jongeren van 17 tot en met 35 jaar elkaar op een verantwoorde plek, die meteen een toplocatie is, eenmaal in de maand op de zaterdagavond kunnen ontmoeten. Nu dus niet allee op Goeree-Overflakkee, maar ook in Goes! Lees hieronder verder.

GO Jongerenavond

"Jongeren willen jongeren ontmoeten, op een leuke plek, met sfeer en gezelligheid”, vertellen de initiatiefnemers Jaco Wolfert en Leendert van Rossum. “Voor christelijke jongeren, die 's zaterdagsavonds liever niet naar een discotheek of naar een kroeg gaan om elkaar te ontmoeten, is er in de buurt niet altijd evenveel te beleven. Daarom startten we voor hen de jongerenavonden. Mooi, sfeervol, goed bereikbaar en met kwaliteit.”

Terwijl het najaar zijn intrede al weer heeft gedaan, het intussen weer wintertijd is, het ’s avonds buiten donker, koud en nat kan zijn, is het binnen gezellig, warm en sfeervol. "Vooral ook omdat jij erbij bent, terwijl een ander uitkijkt naar jouw aanwezigheid… Rond een knappend houtvuur ontstaan supergesprekken en de mooiste ontmoetingen, dit onder het genot van een bittergarnituurtje en een drankje. Ingrediënten genoeg dus om als jongeren met dezelfde achtergrond elkaar te ontmoeten, in de ontspannen sfeer van zó'n locatie."

Welkom!

Jongeren van 17 tot en met 35 jaar zijn zaterdagavond 17 november tussen 21:00 en 23:45 uur hartelijk welkom in restaurant Het Postkantoor, Grote Markt 14 in Goes. De entree bedraagt €5,00 per persoon. Achter Het Postkantoor is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Zie voor meer info www.go-jongerenavond.nl of kijk op www.facebook.com/christelijkejongerenavond of op Instagram gojongerenavond.