16 oktober 2018, Regio - Ook op Goeree-Overflakkee zien we ze rijden: crossende bestuurders, jong en oud(er), die alles een motor of quad lijken te willen halen. En eerlijk is eerlijk: op ons schitterende eiland ligt veel geschikt terrein om deze 'tak van sport' te beoefenen. We zijn nog actief in deze late zomerdagen en die lijken dan ook snel voor bij te gaan. Ook de politie in de regio geniet van de twee- en driewielige motorrijtuigen die er rondrijden. Politie: "Maandagmiddag troffen wij de nieuwe Max Verstappen in Nieuw-Beijerland aan. Druk oefenend op zijn niet gekeurde quad probeerde hij zijn bochtentechniek verder te verbeteren...." Lees hieronder verder.

Politie Hoeksche Waard

"...Hoewel wij ook een groot fan zijn van Max, moesten wij hier gedwongen toch iets van zeggen. Zonder rijbewijs en niet verzekerd rondscheuren op de openbare weg is namelijk gewoon niet handig. Zeker niet als je vriendje zonder helm ook nog eens achterop zit. Als er wat gebeurt is er geen Safety car die voor veiligheid kan zorgen.

We hebben 'Max' dan ook geadviseerd voortaan op een afgesloten terrein te oefenen zodat we in de toekomst nog van hem kunnen genieten in de Formule 1..."