Dirksland - Voor een informatieve middag kun je terecht bij het Longpunt, de ontmoetingsplek voor longpatiënten en hun familie, mantelzorgers en andere geïnteresseerden. Door het Longfonds wordt in samenwerking met Zorggroep Haringvliet op donderdag 4 oktober 2018 opnieuw een bijeenkomst georganiseerd voor iedereen met een longziekte. Het onderwerp deze middag is: Omgaan met onzekerheden en angst. Lees hieronder verder.

Onzekerheden en angst

Onzekerheden en angst - dit kunnen problemen zijn als: hoe moet ik verder gaan? - ik durf eigenlijk niet meer naar buiten, - ik schaam me voor andere mensen. Mevr. A. Akkermans, GZ-psycholoog en mevr. M. Zaagman, longverpleegkundige verzorgen deze middag de voorlichting op een interactieve manier over hoe u bepaalde problemen, die kunnen ontstaan door uw ziekte, kunt aanpakken. Door ervaringen op te doen en met elkaar te delen, leer je hoe je deze problemen positief kunt beïnvloeden.

De bijeenkomst van Longpunt Haringvliet vindt plaats op donderdag 4 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in Verenigingsgebouw Onder de Wiek, Ring 57 te Dirksland. Deelname is gratis, ook voor niet-leden.

Mail voor meer informatie naar haringvliet@longpunt.longfonds.nl